Begynderborde hos Mermaid Poker

Når man er ny i enten et spil eller noget andet er det vigtigt at man kan slappe af i trygge og rolige omgivelser hvor man giver sig selv tid til at lære det hele. Det er også noget Mermaid Poker har haft med i deres overvejelser, og derfor kan du nyde et bredt udvalg af begynder borde i deres fremragende pokerklient hvor du kan blive klogere på spillet og nyde suset ved at spille om rigtige penge uden at risikere en halv bondegård. Så snart du har oprettet dig hos Mermaid Poker har du 30 dage til at prøve de spændende borde for nye spillere, så der er god tid til at blive komfortabel med dette interessante spil.

Mange varianter

Det er ikke kun No Limit Texas Hold’Em spillere som har noget godt i vente. For dem der godt kunne tænke sig at skille sig lidt ud fra mængden, kan Mermaid Poker nemlig også tilbyde varianter som Omaha, Omaha Hi/Lo, 5 Card Stud, 7 Card Stud og meget andet. Med disse mange typer af poker er det nemt og sjovt at lære et nyt spil at kende. Sørg derfor for at du får tjekket så mange af disse bord ud som muligt så snart du har lavet din konto hos Mermaid Poker.

Bonus til alle

Alle nye spillere der opretter en konto hos Mermaid Poker har foruden de mange populære begynderborde også mulighed for at få en flot bonus på samme tid. Mermaid Poker giver dig en 200 % bonus på din første indbetaling, og det betyder at dit indskud vil blive fordoblet på op til €1000. Din bonus vil herefter kunne spilles fri i takt med at du bidrager med rake og optjener FPP point. Desuden er Mermaid Poker 100 % skattefrit, så det er kun dig der skal nyde gevinsterne.

Prøv et af de mange borde hos Mermaid Poker allerede i dag og opret din konto helt gratis. Opret konto ved at besøge “bonus” linket i forrige afsnit.