Danske Spil afholder unik bounty event

Hver dag spilles der en speciel turnering hos Danske Spil som kun er for danske kunder. I dag vil der dog være en smule ændringer i turneringen, for nu kan man vinde op til 2 bounty præmier hvis man formår at slå Alexander Petersen og Pernille Ravn ud af den. For hver af dem som du sender ud vil Danske Spil honorere dig med hele 500 kroner, og derfor er der altså op til 1000 kroner på højkant i denne unikke kampagne. Det koster kun $6 at spille med, og turneringen finder sted 20.35 dansk tid.

Find de professionelle

Det er en god ting at være opmærksom på lige præcis hvilket brugernavn som den unge Alex og den erfarne Pernille benytter ved bordene. Pernille Ravn hedder Playgirl_666 imens Alexander hedder DS – AlexKP. Det er disse spillere som du skal eliminere hvis du vil have ekstra penge på din konto, og du kan bruge pengene til lige det du har lyst til. Der er således ingen krav om at gevinsterne skal gennemspilles eller lignende, så du kunne eventuelt trække beløbet ud og forsøde tilværelsen lidt, hvis du blot har det der skal til.

Mange spændende kampagner

Foruden denne spændende turnering hvor i man kan vinde ekstra præmier, findes der også masser af andre spændende kampagner hos Danske Spil. Lige nu er de godt i gang med at sende et hav af spillere med til WPT Danmark der spilles i næste måned, og der er også masser af kontante gevinster at få fingrene i via deres øvrige tilbud.

Tilmeld dig Danske Spil allerede i dag og så har du mulighed for at spille imod de to professionelle spillere i aften 20.35 hvor turneringen finder sted. Husk at du kan få op til 1000 kroner i velkomstbonus som ny spiller.