Danske Spil afholder Vinter Million turnering

Søndag den 5. februar sker der noget helt specielt hos Danske Spil. Her vil de nemlig afholde en turnering kaldet Vinter Millionen, og her er der over 5 millioner danske kroner garanteret. Med så vanvittigt mange penge i puljen er dette den ubetinget største begivenhed hos Danske Spil, og hvis du gerne vil være med kan du enten købe dig direkte ind eller kvalificere dig via det store udvalg af satellitturneringer som kører dagen lang. De billigste af slagsen koster $2 og kan alle sende dig videre til den endelige event.

1 million dollars

Den helt præcise præmiepulje for denne turnering er $1.000.000, og da dollaren er mere end 5 kroner værd er der altså mere end 5 millioner danske kroner på højkant. For at spille med i en turnering med så mange penge koster det også en ret høj pris at deltage, og indskuddet lyder på $600+$40. Det kan selvfølgelig skræmme mange en smule, men man bør uden tvivl se nærmere på kval-turneringerne som kører hele tiden og billigt kan sikre en et sæde. Der er også freerolls og point turneringer som kan give dig en plads i en finale hvor 5 pladser garanteres, så mulighederne er faktisk mange.

Bliv millionær

I denne turnering forventes det at vinderen vil få mere end 1 million kroner i præmie, og derfor kunne det være dig der blev poker-millionær hvis du har det der skal til den 5. februar. Hvorom alting er bør man prøve at se om man kan være med, for det er noget helt specielt at deltage i så store turneringer når præmierne er så tårnhøje.

Er du ikke kunde hos Danske Spil endnu, så opret dig gratis og få en solid poker bonus på op til 1000 kroner. Benyt koden VELKOMMEN når du registrerer dig!