Danske Spil tilbyder Steps Udfordring

Der er mere end bare Sit & Go turneringer hos Danske Spil. De har nemlig også en speciel kavalkade af slagsen der hedder Steps. Præcis som en normal Sit & Go turnering, er der plads til 10 spillere, men der er dog en del forskel på hvad man kan vinde. Ved at ende som sejrsherre i en af disse turneringer, vil man nemlig gå videre til næste skridt, og sådan fortsætter man ellers til man til sidst kan spille med i en hvor indskuddet er på $500. Er man således vild med at spille dette format, er det muligt at vinde ekstra meget ved at spille Step turneringer hos Danske Spil.

Vælg dit niveau

Efter at du har logget på din konto, kan du gå ind og vælge hvilken en af de mange Step turneringer som du vil tilmelde dig. De billigste af slagsen koster $3 at købe sig ind i, og der er virkelig gode muligheder for en klækkelig gevinst hvis man blot formår at gå videre fra hvert heat. For STT spillere er det derfor en drøm at spille hos Danske Spil, så det kan godt betale sig at få oprettet en konto.

Få rabat på dit spil

En af de lækre ting ved Danske Spil, udover deres mange kampagner, danske kundeservice og des lige, er at de også har et glimrende VIP program. Ved at optjene point kan man således købe store bonusser, og de giver dig op til 40 % i rakeback. Derudover vil man som vedvarende VIP spiller også blive inviteret med til forskellige begivenheder og live turneringer.

Hvad enten du vil prøve de spændende Step turneringer, eller bare gerne vil have de bedste VIP fordele, så bør du besøge Danske Spil allerede i dag. Brug koden VELKOMMEN når du vil indsætte penge, og få en 100 % bonus på op til 1000 kroner.