Det regner med gaver hos Danske Spil

Det kan have sine fordele at spille poker hos Danske Spil. Her er der altid en lang række gode tilbud, og inden så længe vil der blive givet 100 gaver væk.

Det er nemlig ved at være tid til en ny omgang af kampagnen kaldet Gaveregn, og det betyder at der den 1. april vil blive fundet 100 heldige vindere.

For at kunne vinde en af de mange præmier, skal man blot optjene 25 Danske Spil Point i marts måned, så der er stadigvæk håb forude.

Imødekommer du dette krav, kan du derfor sætte ekstra trumf på april måned hvis blot dit navn bliver råbt op.

To kroophold

Den største præmie i denne promotion, er et gavekort for to til en kro hvor man vil blive indlogeret i en hel weekend med mad, drikkelse og lignende.

Der er to af disse gavekort i præmiepuljen, og der er også en heldig vinder som vil modtage en revolutionerende robotstøvsuger så man ikke selv behøver at yde noget før at der er rent i hjemmet.

Derudover følger der også ting som Turneringsdollars, CDON gavekort, biografbilletter og mange andre spændende ting.

Det kan derfor kun anbefales at man bliver kunde hos Danske Spil i en fart, og så kan man på samme tid også spille en velkomstbonus fri.

100 % bonus

Danske Spil giver nye spillere en 100 % bonus på op til 1000 kroner i forbindelse med deres første indskud.

For at udløse bonussen skal man indtaste koden VELKOMMEN når man vil indsætte penge, og så vil man være klar til at spille de gratis penge fri.

Tag desuden også et kig på deres vellidte VIP program der giver mulighed for op til 40 % i rakeback hver eneste måned.

Husk det er skattefrit at spille hos Danske Spil, så opret dig nu og få del i de mange fordele.

Læs mere om Danske Spil her!