Ekstra gode freerolls lige nu hos 24h Poker

Der er kommet gode nyheder til dem der kan lide at spille med om penge uden omkostninger.

24h Poker har nemlig valgt at give masser af penge væk i resten af april og maj, hvilket gør det særdeles attraktivt at få sig en konto her.

Alle freerolls vil køre tirsdag og fredag, og der er en præmiepulje på €500 i hver af dem. Vinderen vil få €80, så det er knap 600 kroner der venter til dem der går hele vejen.

Turneringerne er dog lavet på en lidt speciel måde, så det er man nød til at læse lidt mere om.

Registrering varer 15 minutter

Det er kun i de sidste 15 minutter, op til hver freeroll, at det er muligt at tilmelde sig. Dette er gjort for at færre udeltagende kunder er med i turneringerne.

Denne regel er dog ikke helt dum, og kræver blot at du er klar ved din pc når klokken er ved at runde 16.00 og 23.00 dansk tid på de to gældende dage.

Man vil have i alt 2.500 chips at spille med, og der er en øget varighed af hvert niveau. Disse er nemlig blevet sat til 10 minutter, så du har særdeles god tid til at få skrabet alle chips sammen.

30 pengepræmier

24h Poker har valgt at donere 30 pengepræmier væk i hver turnering, og den mindste af dem er på €3.

Derudover kan der maksimalt være 600 spillere med 2 gange om ugen, så det er ikke et helt vildt stort felt du skal kunne overvinde.

Alle præmier vil blive udbetalt til din konto hos 24h Poker senest 48 timer efter at en turnering er slut, så du vil ret hurtigt have dem til din rådighed.

Spil med i denne kampagne og vind så meget du kan hver uge hos 24h Poker helt gratis.

Prøv turneringerne nu