Få 1.000 kroner i startbonus på Tipico

tipico 1Tipico er en af de nye spillere på den danske spillemarked, men derfor er det bestemt ikke tale om noget nyt selskab. Tipico har eksisteret i Tyskland siden 2004, og er blandt andet Tysklands største bookmaker når det kommer til fysiske butikker. De fysiske butikker finder man også i Danmark i dag. De første butikker skød op for et par måneder siden og kan findes i København (se stort billedgalleri i bunden).

Butikkerne fungerer på samme måde som Danske Spil butikkerne, hvor man blandt andet kan se et hav af kampe på de mange skærme, samtidig med at man oddser og måske får en kold fadøl.

Få 1.000 kroner i startbonus på Tipico

Selv om Tipico er Tysklands største offline bookmaker, betyder det dog ikke at du ikke også kan spille på nettet.

Vælger du at spille på nettet, får du en stor startbonus på 100% op til 1.000 kroner. Du skal omsætte bonusbeløbet 3 gange før du kan hæve pengene fra din Tipico-konto, og det er værd at bemærke, at kun væddemål placeret på single- eller kombinationsvæddemål med et odds på mindst 2.00 tæller med i bonussens omsætningskrav.

Da bonussen er en 100% op til 1.000 kroner bonus, behøver du altså ikke at indsætte 1.000 kroner for at få en bonus. Du kan nøjes med at indsætte 100 kroner, og så vil du tilsvarende få 100 kroner i bonus af Tipico. Læs en stor anmeldelse af Tipico her.

Alle gevinster der er vundet på Tipico er naturligvis skattefrie da de har dansk licens, og det gælder også for din bonus. Så du behøver altså ikke at bekymre dig om at skattefar kommer og stjæler dine gevinster. På tipico kan man modsat Danske Spil, få lov til at vinde helt op til €100.000. På Danske Spil er der som bekendt et loft på maksimum odds på 3.000. Det findes ikke på Tipico.

 

–> Få dine 1.000 kroner i startbonus på Tipico her

Se hvad andre spillere har vundet på Tipico

På Tipico har du mulighed for at se hvordan det er gået for andre spillere. Således har du mulighed for at se hvor store beløb andre Tipico spillere har vundet i løbet af de seneste 14 dage. Således kan man få lidt tips og tricks til hvad man skal spille på, for at vinde store penge.

På nedenstående billede kan man se den største gevinst der er vundet inden for de sidste 14 dage. På tipico.dk kan man se den fulde kupon med de kampe der er blevet oddset på.

Tipico2

Som lovet i starten af denne artikel, vil vi nedenunder vise lidt billeder fra den første fysiske tipico-butik i Danmark. Den kan som sagt findes i København, hvor der hver dag bliver serveret kolde øl og vist sport i verdensklasse.

Tipico 2

Tipico 3