Guldfeber hos Unibet Poker

Efteråret har meldt sin ankomst, og det er på høje tid at komme tilbage til computeren og få spillet en masse online poker. Det vil Unibet Poker gerne gøre ekstra indbringende for dig, så derfor har du i oktober måned mulighed for at optjene ekstra penge ved at optjene et specifikt antal point.

Denne kampagne påvirker ikke din rakeback aftale med Unibet Poker, så man kan roligt sige at der er god grund til at give den gas i den kommende måneds tid. Læs nærmere om hvordan du får ekstra cashback hos Unibet Poker.

Freerolls

De knap så aktive spillere i oktober måned kan kvalificere sig til op mod 3 freeroll turneringer med store præmiepuljer. Den mindste af dem er på €2000, og derudover finder du også to andre med henholdsvis €3000 og €5000 i puljen.

Det er muligt at komme med til alle turneringerne, og det kræver kun 35 optjente point optjent 20 dage i oktober for at komme med. For de helt store spillere er det muligt at opnå en kontant bonus på €3000 hvis man optjener 8400 point eller mere 25 dage i løbet af oktober. Der er derfor tale om masser af ekstra værdi for alle nuværende og nye kunder hos Unibet Poker.

Få rakeback og bonus samtidig

Kunne du tænke dig at blive kunde hos Unibet Poker så er det bare med at oprette en konto. På din første indbetaling vil en bonus på op til €1000 blive sat ind på din konto, og denne spilles fri i takt med at du optjener player points. Derudover har du mulighed for at få rakeback hver eneste uge såfremt du raker for mindst €30, og det gør det meget attraktivt at være kunde hos Unibet Poker.

Registrer din konto nu og få bonus, rakeback og ekstra penge på kontoen i oktober måned.

Få Unibet Poker bonus nu!