Kæmpe scoop for Kjellerup: Ansætter Jonas Dal som cheftræner

Kjellerup IF har gjort det glimrende i de seneste sæsoner, og klubben har store ambitioner om at etablere sig som et permanent divisionshold i de kommende år. På sigt skal det gerne munde i en oprykning til 1. division.

Pengene er dog ikke store i den lille klub, som har hjemme små 15 km fra Silkeborg, men alligevel har man nu gjort lidt af et scoop ved at ansætte den tidligere Hobro- og Esbjerg-træner Jonas Dal som cheftræner i Kjellerup IF.

“Der er lavet en 1 årig aftale imellem KIF og Jonas Dal med tiltrædelse pr. 01.07.2017”, hedder det i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Jonas Dal har købt Kjellerup-pakken

Når spillerne efter sommerpausen løber på banen til kampene i 2. division, bliver det altså med lidt af en trænerkapacitet på sidelinjen. Jonas Dal skal dog først og fremmest lære at få midlerne til at strække, for der kommer ikke mange penge til spillerindkøb og dyre spillerkontrakter, afslører KIFs sportschef:

“Han står for mange af de værdier, som vi har i vores klub. Den pakke har han købt ind på. Det er også nogle af de værdier, han står for. Vi har ikke betalt fodbold, så vil skal have et rigtig godt miljø og fællesskab for at holde på vores spillere”, siger Michael Toft Hansen, der er sportschef i Kjellerup IF.

Også klubbens formand, Lars Daugaard, udtrykker optimisme på vegne af Kjellerup IF, hvor der er lagt op til at Jonas Dal skal fortsætte linjen med at bygge et stærkt fællesskab i klubben:

“Vi er sikre på, at han fortsætter den nuværende træners arbejde. Vi har et forpligtende fællesskab i Kjellerup IF, hvor vi bygger på ting som fællesskab og fodboldglæde. Det fortsætter han samtidig med, at han komme til at give holdet en tand mere”, siger Lars Daugaard.

I den kommende sæson er målet for Kjellerup en plads i oprykningsspillet i 2. division, men iflg. klubbens sportschef føler man sig ikke klar til en oprykning til 1. division endnu.