Kom til Unibet Open Barcelona for under EUR 1

Unibet Open er klar med årets 2. udgave, og denne gang foregår det i smukke Barcelona. Vind din Unibet Open Barcelona pakke til en værdi af €2.500 for bare €0.25

Vind tur til Barcelona

Unibet Pokers egen live poker turneringsserie Unibet Open, er nu nået til nr.2 i rækken for 2011 programmet. Denne gang er Unibet Open nået til den smukke by Barcelona, som er den Catalanske hovedstad. Turneringen bliver afholdt i juni, så det er med at finde det korte tøj frem og pudse solbrillerne.

Indskuddet til hovedturneringen er på €1650, som for mange mennesker måske er lige i overkanten af hvad poker budgettet kan bære, når der også skal betales for rejse, og ophold samtidig. Der er heldigvis råd for dette, da Unibet Poker har sørget for at arrangere rigeligt med online satellitter og kvalifikations turneringer, så du rent faktisk kan komme med til Unibet Open Barcelona for bare €0.25.

Billigt at være med

De fleste kan godt afse €0.25 i budgettet, og hvis du investerer dem i en af Unibet Poker kvalifikations satellitterne, kan du altså spille dig til en stor Unibet Open Barcelona pakke til en samlet værdi af €2.500. Pakken inkluderer både indskud til hovedturneringen, fly, ophold og endda lommepenge.

Du kan kvalificere dig til Unibet Open Barcelona allerede i dag, ved at logge dig ind på din Unibet Poker konto, og registrere dig til deres fantastiske online satellitter.

Opret din Unibet Poker konto i dag, og spil dig til en Unibet Poker bonus på helt op til €1.000.

Læs mere om den solide Unibet Poker bonus her.