Kvalificer dig billigt til WCOOP hos PokerStars

PokerStars World Championship of Online Poker står for døren og fra den 5. september går det hele løs med den første af 62 events. Det betyder alle spillere, der ikke ønsker at bruge en formue på indskud, bør overveje at kvalificere sig allerede nu.

Med $50.000.000 i garanterede præmier er det den største turneringsserie nogensinde og bestemt værd at give et skud. I løbet af WCOOP finder man hele 17 events med $1.000.000 eller mere garanteret, hvilket giver masser af chancer for en million gevinst.

Kvalificer dig til alle events

Satellit turneringerne på PokerStars kører allerede til alle 62 events, og udbuddet af kvalifikationsmuligheder er større end nogensinde før. I lobbyen under ”Events” og ”WCOOP” finder du de normale satellitter til hver enkelt event, hvilke tilbydes helt ned til $1 og selv PokerStars Frequent Player Points.

Helt specielt tilbydes denne gang også Extreme Satellites, der kører hele tre gange om dagen. I disse kvalifikations turneringer kan spillere vinde adgang til diverse WCOOP events afhængig af Extreme Satellittens buy in og WCOOP eventene satellitten er minded på.

F.eks. kan man deltage i en Extreme Satellite med $5.50 buy in, hvor man vinder adgang til en WCOOP event med $109 buy in. Extreme Satellitterne findes i buy in størrelser fra $5.50 til $260 og kan findes samme sted i lobbyen som ovenstående. Ønsker man Extreme Satellites kan disse filtreres igennem PokerStars Turnerings Filter.

Start med det samme

Vi anbefaler alle at gå i gang allerede nu og prøve lykken i de mange satellitter til WCOOP. Man finder normalt kæmpe value i disse turneringer og vil ofte kunne vinde adgang til flere turneringer for et beløb svarende til en almindelig WCOOP event.

Er du ny på PokerStars, kan vi anbefale denne PokerStars Bonus. Her får du markedets største bonus på 100 % op til $600 og får ydermere adgang til PokerStars VIP program.