Mermaid Poker med nyt tirsdags race

For de spillere der er vilde med ekstra værdi, kan Mermaid Poker nu lancere et nyt rake race som spilles allerede på tirsdag. Dette race har en samlet præmiepulje på €2000, og der er penge til de 12 spillere der raker for flest penge i de gældende 24 timer. Du kan derfor afsætte en dag til at få givet den en ordentlig skalle ved pokerbordene nu på tirsdag, og skulle du blive vinderen af dette race venter der en førstepræmie på hele €300. Det kan således godt betale sig at være med når det hele sker hos Mermaid Poker.

Så nemt er det

Forudsat at du gerne vil være med i dette rake race, er det dog nødvendigt at du tilmelder dig det. Dette gøres ved at besøge The Player Zone hvor i man kan finde alle nuværende promotions, og når du har accepteret at deltage i kampagnen er du klar til at gå i gang. Der er både mulighed for at optjene point til ranglisten ved at spille cashgames af alle typer, Sit & Go og endeligt MTT turneringer. Uanset hvilken variant af poker du holder af kan du derfor være med i dette lækre €2000 race.

Mange andre fine tilbud

Udover dette rake race hos Mermaid Poker sker der også mange andre spændende ting lige i tiden. Der er nemlig lige nu mulighed for at kvalificere sig til en stor live turnering i Spanien. Dette kan endda gøres via daglige freerolls, så igen viser Mermaid Poker at der er noget for alle hos dem. Endvidere er der også lagt op til en €15000 garanteret freeroll i april måned, og også her er der en chance for at du kan spille med uden omkostninger.

Tag et nærmere kig på de mange gode tilbud hos Mermaid Poker og opret din konto.

Spil med i racet her