NAPT Bounty Shootout bliver en sand stjernekavalkade

Imens finalebordet ved NAPT Los Angeles Main Event er under opsejling, gør et væld af stjerner sig klar til at dyste om æren og et væld af kontanter når NAPT Bounty Shootout bliver spillet onsdag.

Bounty for hver spiller man slår ud

Turneringen har et buyin på $5000 og bliver spillet i et lidt andet format end hvad man er vant til i de normale pokerturneringer. For hver spiller man slår ud får man nemlig en bounty på $1000, og vinderen af hvert bord kan derudover indløse en præmie på $20.000.

Alt i alt må det siges at være et action-præget format, og da langt størstedelen af deltagerne i turneringen er blandt de bedste turneringspillere i verden, vil vi få en masse action at se og selv de store profiler spår ikke mange bløde spots i den stjernespækkede bounty turnering.

Blandt deltagerne finder vi navne som Scott Montgomery, Greg Mueller, Scott Clements, Sorel Mizzi, Bertrand ’ElkY’ Grospellier, Faraz Jaka, Andrew Robl, Michael Mizrachi og mange mange flere.

Turneringen bliver dermed en sand ’Battle of the Champions’ og hvem der går hele vejen er nok et godt spørgsmål som ingen vil turde sætte deres penge på med det mandskab der stiller op til den store turnering.

NAPT Main Event har i skrivende stund fundet sine sidste 8 spillere og derved vil der være solid underholdning for alle railbirds der gerne vil se en spændende omgang live poker fra sidelinjen, når både Main Event finalebordet og Bounty Shootout turneringen bliver spillet.
Bounty Shootout turneringen foregår på Crystal Park Casino og der vil i alt være 81 spillere tilstede ved turneringen.

Transmitteres live via ESPN

Når finalebordet bliver samlet vil det i øvrigt blive optaget og transmiteret senere via tv hos ESPN som derved anser turneringen for at være af mindst lige så interessant som de største live turneringer der ellers bliver spillet.