Ny stor EUR 500000 garanteret turnering hos Unibet Poker

Unibet Poker har fået ny stor søndagsturnering på programmet. Denne gang er det med svimlende €500.000 garanteret i præmiepuljen.

Spilles over 2 dage

Man skulle næsten tro det er løgn, at Unibet Poker nu har indført en ny og endnu større søndagsturnering, end de havde i forvejen. Denne gang har de simpelthen valgt at lave en online søndagsturnering, som bliver spillet over 2 dage, og starter første gang på søndag d.24. april kl. 19.00 dansk tid.

Turneringen har et indskud p å€320 og hele €500.000 i garanteret præmiepulje, hvilket må siges at være en seriøs stor online søndagsturnering, som ikke ret mange andre online pokerrum kan matche. Alene det at den bliver spillet over 2 dage, kvalificerer den til at være en af de mest attraktive online søndagsturneringer der findes på markedet i dag.

Alle får tildelt 10.000 i start chips, og der vil være blind stigninger for hvert 20. minut, så der er altså alle chancer for, at få spillet en rigtig god og solid omgang poker med denne herlige online pokerturnering.

Til alle dem der trofast spiller diverse online søndagsturneringer, hos de forskellige online pokerrum. Bør helt klart sætte et stort kryds i kalenderen, så de er sikre på at de ikke misser denne formidable chance.

Til at starte med har Unibet Poker dog valgt kun, at afholde den 1 gang i kvartalet. Så det er ikke hver søndag du kan glæde dig over denne pragtfulde pokerturnering. Det kan dog være, at de ændrer strategien, hvis den viser sig at blive en stor succes.

Spil med hos Unibet Poker

Du kan være med til at gøre €500.000 garanteret turneringen hos Unibet Poker til en succes, ved at deltage første gang på søndag d.24. april.

Du kan deltage ved at gå til Unibet Poker, og registrere dig som kunde. I forbindelse med dit første indskud, kan du gøre krav på en skattefri Unibet Poker bonus på op til €1.000. Bonussen er ikke afhængig af størrelsen på dit indskud, men derimod baseret på hvor mange point du efterfølgende optjener ved at spille poker for ægte penge hos Unibet Poker.

Du har 30 dage fra dit første indskud til, at spille hele bonussen fri. Dog skal du ikke være bange for, at du eventuelt ikke når at spille hele bonussen fri. Da den løbende bliver udbetalt i 10 rater, efterhånden som du lever op til bonuskravene.

Du kan se hvad det præcis kræver for at få så meget ud af din Unibet Poker bonus ved at oprette en ny konto.

Få Unibet Poker bonus her!