Odds på Dronningens Nytårstale: Taler Dronningen om krig og politik?

I morgen er det juleaften, og så er der kun en uge til vi skal til det igen. Årets nytårsløjer med champagne, nytårshatte og 90-års fødselsdagen i TV. Vi har prøvet det før, og det er lige sjovt hvert år. Nytårsaften er en af de bedste – hvis ikke DEN bedste – aftener på året, og sprængfyldt med traditioner, såsom Dronningens Nytårstale.

Hvert år stimler danskerne sammen om radioen eller fjernsynet, præcist kl. 18.00 d. 31. december, når Dronningen holder sin årlige nytårstale.

Du kan selvfølgelig også spille odds på Dronningens Nytårstale i 2015, som du kan se hos Odds.dk, og her er der masser af muligheder at vælge imellem, når du skal gætte hvilke ord, Dronningen siger i sin nytårstale i år.

 

Krisen i Syrien er favorit

Kigger man overall på odds på Dronningens Nytårstale i år, forventer odds-sætterne tydeligvis, at Dronning Margrethe vil benytte lejligheden til at tale lidt om den flygtninge-krise, som har ramt Europa i 2015.

Ord som “Syrien” og “Flygtninge” giver ikke pengene voldsomt mange gange tilbage, fordi alle forventer at Dronningen vil tale om netop disse emner undervejs.

Til gengæld er der gode penge at hente, hvis Dronningen undervejs også berører emnet “terror”, hvor du kan oddse på ord som “Paris”, “Charlie Hebdo”, “Terror”, “Europa” osv. og få pengene mangfoldigt tilbage i flere tilfælde.

Vores kære Dronning har dog en gudsbenådet evne til at styre elegant rundt om de helt varme konflikter, hvilket en højspændt politisk affære som flygtningekrisen, må siges at være. Dog taler Dronningen også tit om humanitære emner, og herunder må man sige, at en flygtningekrisen – som ikke er set større siden jødernes flugt under 2. verdenskrig – falder godt ind.

Vi tror i hvert fald på, at Dronningen som minimum siger ordet “flygtninge”, og her er der i skrivende stund odds 1.40 hos Bet365. Ikke et dårligt odds.

 

Taler Dronningen om Folketingsvalget?

Danmark fik også en ny regering i året der gik, og hvis Dronningen nævner ordet Folketingsvalg, får du pengene 3.75 gange igen.

Generelt er der masser af “politiske-odds” på oddslisten hos Bet365, hvor ord som “Finanslov” giver pengene 4.00 gange igen, mens “Lars Løkke Rasmussen” kan spilles til odds 21.00.

Hvis Dronningen vælger at tale om dansk politik, kan du kasse godt ind på de odds.

De højeste odds er af de mere skøre af slagsen. Her kan du f.eks. spille på at Dronningen siger ordene “Klovn Forever”, “Uber” eller måske “FC København” eller “Brøndby”. Her er odds fra 250 og op, så hvis du kan lide overraskelserne, er der gode penge at hente her.

Vi har dog ikke set Dronning Margrethe på hverken Brøndby Stadion eller i Parken for nyligt, så det er nok lidt et “longshot”.