Party Poker deler en kvart million kroner ud

Der er noget ganske særligt ved at vinde en masse penge, og særligt hvis det sker på en gang. Party Poker vil gerne være med til at gøre dette år ekstra godt for en lang række af deres danske kunder, og derfor deler de intet mindre end en kvart million kroner ud i en helt ny kampagne. Måden hvorpå man deltager er ved at lave et indskud i januar på minimum 75 kroner, og når dette er gjort vil man automatisk deltage i lodtrækningen om de mange penge. Både gamle og nye kunder kan være med, og det kan derfor anbefales at man laver et indskud til ens konto hos Party Poker.

Mange præmier

For at give masser af kunder muligheden for at vinde har Party Poker valgt at opdele pengene i uhørt mange pengepræmier. Der er derfor knap 2000 pengepræmier på højkant, og hvis man skulle blive den helt heldige spiller vil man få overført svimlende 100.000 kroner til ens konto hos Party Poker. Det er vigtigt at man laver ens indskud inden den 31. januar så man er sikret et lod i den store promotion som kun er tilgængelig for danske kunder.

Lav et indskud nu

Vil du være med i den store lodtrækning med præmier for en kvart million danske kroner er det på høje tid at komme en tur forbi Party Poker og lave et indskud. Man kan desuden også få fat i den store nye velkomstbonus som lyder på op til 3000 kroner, og der er selvfølgelig stadigvæk mulighed for at man kan deltage i deres VIP program der giver mulighed for op til 50 % i rakeback.

Log ind på din gamle konto eller opret en ny med det samme og vær med i dette tilbud.