PKR Poker giver dig gratis bonusser

Hos PKR Poker kan du få en oplevelse udover det sædvanlige. Som den eneste udbyder af online poker i ægte 3D grafik har du masser af spændende oplevelser til gode når du opretter dig gratis som ny kunde hos PKR Poker. Folkene bag siden har næsten gjort det til en hobby at tilbyde deres nye spillere masser af lækre og gratis bonusser, og du kan helt selv bestemme om du vil have penge direkte ind på din konto efter dit første indskud, eller om du foretrækker at spille en stor bonus fri løbende mens du prøver spillene hos PKR Poker.

Få $10 eller $800

Du kan både vælge mellem at få $10 direkte ind på din konto eller få del i den store $800 sign-up bonus. Hvis man er en aktiv spiller som er på jagt efter en solid aftale kan det anbefales at tage den store $800 bonus da man vil få langt mere værdi ud af den end det er tilfældet med den lille $10 kontant bonus.

Bonusser er selvfølgelig rare at have, men der stopper de gode tilbud hos PKR Poker langt fra. Du vil nemlig også få tildelt hele 5 turneringsbilletter til de spændende $500 freerolls som kører hos PKR Poker alle ugens syv dage. Som om det ikke skulle være nok kan du lige nu også få en flot rakeback aftale på intet mindre end 30 %. Med så solid en aftale i ryggen er du på alle måder klar til at stifte bekendtskab med det unikke univers af poker hos PKR.

Lav en konto og få din valgfrie bonus

Opret dig som kunde hos PKR Poker i dag og få din valgfrie bonus samt adgang til 5 freeroll turneringer og 30 % i rakeback. Benyt koden PKRBONUS når du opretter dig og så er du klar til en enestående oplevelse i online poker.

Spil poker i 3D her!