Simon Ravnsbaek vinder Monthly Million hos Party Poker

Der kan ikke længere være nogen tvivl om at Simon Ravnsbæk sammen med de andre danske profiler er blandt verdens bedste online turneringsspillere. Resultaterne som danskerne har stået for de sidste par år af blandt andet Ravnsbæk, Mickey ’Mement_Mori’ Petersen, Allan Bække og mange flere kan ikke fejes ind under tæppet, og Danmark er uden tvivl en af de stærkeste poker-nationer.

Sejren kom i hus tidligt mandag morgen

Tidligt mandag morgen kunne Simon Ravnsbæk endnu engang vise resten af verden, at han er i en klasse for sig selv. Han gik hele vejen i den månedlige Million Dollar turnering hos Party Poker, hvor der er garanteret en million dollars og buy in ligger på $640.

1.393 spillere havde fundet vej til turneringen, men de kunne alle se langt efter sejren, for Simon Ravnsbæk lod sig ikke kue af nogen, og da klokken var 06.02 mandag morgen var slaget overstået og Ravnsbæk var $200.000 rigere – eller ca. 1.100.000 danske kroner, skattefrit.

Det er ikke første gang at en dansker går hele vejen i den store turnering, tidligere har navne som Albert ’Mr Aki’ Iversen, Mads Wissing og Brian ’Halfrek’ Elgaard også gået hele vejen i den store turnering.

Som sidebemærkning kan det ydermere nævnes, at det er mindre end 4 uger siden at Ravnsbæk sidst var på alles læber, da han vandt en stor $109 Rebuy NLHE turnering hos PokerStars.

Du kan få $500 i bonus hos Party Poker

Tjek selv de mange spændende turneringer på Party Poker ud ved oprette en konto nu. Du kan få hele $500 i Party Poker bonus lige her.