Spil dig til en IPad 32GB og andre gaver hos Mermaid Poker

Denne promotion er ikke længere gyldig.

Læs om nye tiltag hos Mermaid her!

Helt fra d.1.juni og frem til d.31.juli har du mulighed for at spille dig til sindssygt fede præmier hos Mermaid Poker. Optjen point og få værdifulde præmier.

Hele juni og hele juli måned, bør du afse så meget tid som muligt til at spille online poker hos Mermaid Poker. Især hvis du godt kan lide lækker elektronik og hi fi udstyr, og du samtidig godt kan lide at få ting der er gratis.

Mermaid Poker afholder en kanon sommerkampagne for alle deres kunder, hvor de uddeler sommergaver ud til den store guldmedalje. Det eneste man skal gøre for at få fingrene i de mange fede sommergaver er, at logge sig ind på sin Mermaid Poker konto. Og tage stilling til hvilken eller hvilke gaver man kunne tænke sig, og derefter sørge for at optjene de point der kræves for at modtage gaverne.

Det er lige så ment at optjene de krævede point som det plejer at være, når du skal optjene VIP Point hos Mermaid Poker. Så snart du har tjent nok point til at kunne udløse sommergaven, vil du få gaven tilsendt med posten til din adresse med det samme.

Når du har modtaget gaven, vil du opdage at du stadigvæk har dine VIP point som du har optjent hos Mermaid Poker. Du har med andre ord ikke betalt noget som helst for at få den eller dine gaver, i forbindelse med sommerkampagnen.

Der er rigtig mange forskellige gaver du kan vælge mellem. Du kan eksempel vælge at få en laptop, en IPad, fede høretelefoner eller fede live pokerpakker fra Mermaid poker.

Uanset hvad du vælger, så kræver det at du får optjent så mange point du kan, så du kan indløse dine sommergaver.

Har du en konto hos Mermaid Poker, kan du med det samme gå i gang med at vælge den gave du kunne tænke dig. Har du ikke en konto i forvejen, kan du skynde dig at oprette dig gratis her, og samtidig få op til €500 i Mermaid Poker bonus.