Spil mod de professionelle spillere hos Mermaid Poker

Siden Mermaid Poker slog dørene op for deres site har danske spillere strømmet til. Flere af de gamle spillere hos Mermaid Poker er nu blevet danske stjerner, og som kunde kan du spille mod store navne som f.eks. Lars Hougaard og Søren Touborg Larsen.

Deltager i de store turneringer

Disse dygtige spillere vil næsten hver dag være at finde i de store turneringer hos Mermaid Poker. Særligt Lars Hougaard er meget aktiv ved de høje Pot Limit Omaha borde, så hvis man trænger til en udfordring kunne man nemt prøve at bide skeer med en af Danmarks bedste cash game spillere.

Generelt set har danskere i mange år været loyale ved Mermaid Poker. Ejerne bag sitet vil nemlig gerne give de ivrige spillere gode betingelser for deres spil, og det trækker bestemt ikke ned på den samlede oplevelse, at Mermaid Poker har et hold af de bedste medarbejdere som 24 timer i døgnet står klar til at hjælpe dig.

En spændende ting ved Mermaid Poker er, at deres side holder til på det store Boss Media netværk. Netop dette netværk har i årevis været kendt for at husere nogen af de dårligste spillere på internettet, og den store strøm af knap så erfarne spillere fra Spanien og Grækenland har gjort det nemt for dygtige spillere at vinde en ekstra skilling.

Opret dig hos Mermaid Poker

Hvis du endnu ikke har prøvet at spille hos Mermaid Poker, kan du gøre det i løbet af mindre end 5 minutter ved at oprette en konto. For at give dig en ekstra god velkomst, vil du blive tilbudt en 200 % sign-up bonus på op til €1.000. Denne lækre bonus vil blive krediteret din konto, så snart dit første indskud er foretaget. Det kan anbefales at indsætte €500 for at få mest ud af din Mermaid Poker Bonus.

Spil poker hos danske Mermaid Poker!