Unibet Poker afholder Gold Rush igen

Guldfeberen raser hos Unibet Poker, og i hele februar måned har du mulighed for at få kontante præmier samt adgang til store freerolls hvis du har mod på at optjene et krævet antal point. Kampagnen er sådan strikket sammen at alle spillere der er oprettet hos Unibet Poker automatisk deltager, og såfremt man så imødekommer et af de forskellige krav vil man få en præmie ud af det. Tjener man f.eks. 350 point hver dag i 20 dage vil man få en belønning på €70. Har man mod på at være endnu mere flittig kan man få større gevinster.

Flittighed belønner sig

Via denne promotion er det muligt at få op til €3000 i kontant præmie fra Unibet Poker hvis man optjener 8400 VIP point i løbet af 25 dage i februar måned. Man kan derfor roligt sige at flittighed belønner sig i denne kampagne, og selv hvis man ikke har en ærlig chance for at optjene så mange point er der stadig meget at hente i dette tilbud. Der er nemlig også freerolls til en værdi af op til €5000 som man kan komme med til ved blot at optjene 35 point i 15 dage.

En præmie per spiller

Det er kun muligt at få en enkelt præmie via denne promotion, og derfor kan det være en god ting at tjekke mulighederne og kravene inden man går i gang med at optjene VIP point. På denne måde er du nemlig helt bevidst om hvad der kræves i forhold til den gevinst som du er ude efter.

Er du ikke kunde hos Unibet Poker endnu så kan du gratis oprette en konto med det samme og spille med i Gold Rush hele måneden ud. Nye kunder kan få op til 1000 kroner i bonus på deres første indbetaling, så prøv Unibet Poker nu.

Tilmeld dig Unibet Poker