Verdens bedste VIP klub hos Ladbrokes Poker

Hos Ladbrokes Poker kan du blive en del af verdens måske bedste VIP program, hvor tilbuddene bare venter på dig. Det er desuden relativt nemt at blive en del af dette selskab, da der kun kræves 10.000 point om måneden for at opnå den ypperligste VIP status, og dette er noget mange cashgame spillere kan overkomme. Skulle du have held til at opnå det krævede antal point, kan du se frem til en masse eminente fordele, som du ikke finder andre steder. Der er nemlig både rakeback, VIP freerolls og meget andet på programmet.

Meget høj værdi

Sådan som det fungerer hos Ladbrokes Pokers VIP klub er ved, at du hver måned optjener et antal point ved at spille med i de ægte penge spil. Alt efter hvor mange du optjener, vil du få adgang til en række kontante fordele. Spillere der opnår højeste VIP niveau får automatisk 30 % i rakeback og vil også modtage invitationer til særlige gratis turneringer og VIP events.

Bliv VIP spiller imens du spiller din bonus fri

Har du ikke en konto hos Ladbrokes Poker endnu, kan du med fordel oprette en med det samme, og så kan du få op til 5500 kroner i bonus. Det smarte ved denne bonus er, at du i takt med at du spiller den fri, vil optjene poker point som kan give dig adgang til det glimrende VIP program. Værdien er derfor meget høj for de spillere der vælger Ladbrokes Poker, så spild ikke tiden og opret din konto allerede i dag og se hvor mange fordele du kan få.

Lav en Ladbrokes Poker konto nu!