WCOOP Main Event med USD $2 millioner til vinderen

Den store årlige turneringsserie kaldet WCOOP – World Championship of Online Poker hos PokerStars gav sidste år rekordhøje præmiesummer at dyste om, og aldrig før i historien for internet poker har så mange spillere valgfartet til så mange turneringer på så kort tid.

Overgår formentlig sidste års udgave

Det ser dog ud til at PokerStars igen kommer til at overgå sig selv, og således har PokerStars satset alt på at gøre WCOOP endnu større end sidste år. Derfor valgte de også at garantere intet mindre end svimlende $50.000.000 i garanterede præmiepenge fordelt over turneringsprogrammet under WCOOP. Det er en tilføjelse på hele $10.000.000 i forhold til sidste års udgave som havde en garanteret samlet præmiepulje på $40.000.000.

Imidlertid ser dette års udgave utroligt nok ud til alligevel at overgå alle rekorder, og således har alle turneringer under dette års udgave indtil videre overgået de garanterede præmiepuljer i form af spillere, der har købt sig ind i turneringerne.

Således må WCOOP 2010 indtil videre siges at være en gigantisk succes, men det er ikke alt. I den store $5200 Main Event turnering er der en garanteret præmiepulje på $10.000.000 – og udover det har PokerStars yderligere garanteret svimlende $2.000.000 til vinderen af turneringen.

Dermed bliver årets Main Event ved WCOOP 2010 uden tvivl den vildeste turnering nogensinde set online, og du kan stadig nå at kvalificere dig, hvis du vil dyste om de mange millioner, der er garanteret under dette års WCOOP på PokerStars.

Få $600 i bonus hos PokerStars

Opret en konto nu og få $600 i PokerStars Bonus som hjælp til kvalifikationen. Modtag din bonus nu, via linket til her, til en eksklusiv PokerStars Kampagnekode.